Home / Tesco termékek / Gyerek forgószék a Tesco kínálatában

Gyerek forgószék a Tesco kínálatában

img

Színes, vidám környezetben a tanulás is jobban megy a gyermekek számára. Válasszunk a gyermekeink számára állítható magasságú, praktikus bútordarabot. Itt bemutatjuk a népszerű típusokat.

 

 

Gyerek forgószék Tesco

Az áruházban különböző márkák, különböző típusú termékei kaphatóak. Az árak és a kínálat változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Érdemes figyelni a lehetőségeket a Tesco akciós újságokban.

 

Népszerű gyerek forgószékek

 

Gyerek szövet Forgószék – Több színben

Kattints ide az aktuális árért

Klasszikus stílus és időtálló használati értékek. Ez jellemzi karosszékünket. A forgószéket gyermekeink szem előtt tartásával hoztuk létre és a méreteket gondosan megválasztottuk, hogy megfeleljenek a felhasználó alacsonyabb magasságának.

Tökéletes legfeljebb 160 cm magas emberek számára. A fotel puha és kényelmes támlája az üléssel együtt nem kínzást, hanem kellemes pillanatot tesz a házi feladatok elvégzésére.

Bővebben >>>

 

Bolzano gyerek forgószék pink

Kattints ide az aktuális árért

Kényelmes ülőfelületű, szövet irodai forgószék, műanyag, görgős csillaglábbal. Teherbírása 80 kg.

Bővebben >>>

 

Gyerek Forgószék #fekete-piros

Kattints ide az aktuális árért

Klasszikus stílus és időtálló használati értékek. Ez jellemzi a karosszékünket. A forgószéket gyermekeink szem előtt tartásával hoztuk létre és a méreteket gondosan megválasztottuk, hogy megfeleljenek a felhasználó alacsonyabb magasságának.

Tökéletes legfeljebb 165 cm magas emberek számára. A fotel háttámlája mikrohálóból készül, amely lehetővé teszi a hátnak a lélegzését – különösen nyáron, amikor magas a hőmérséklet, tökéletes.

Bővebben >>>

 

 

Gyerek forgószék: kinek éri meg és miért?

Két kisgyermekes apukaként különösebb gond nélkül ki tudom jelenteni, hogy bármi lehet játék. De míg néhány dolog jobb, ha nem lesz az (ilyen a sütő vagy a mosogatógép), mások amellett, hogy könnyedén betöltik az eredeti (hasznos) funkciójukat, kellemes vagy időlegesen kedvenc játékká is válhatnak.

Ilyen a forgószék is, amelyik a jobban elterjedt home office idején még inkább az esti hancúrozás részévé válhat…

 

Mi a különbség a gyerek és a felnőtt forgószék között?

Működési elv és hasonlók alapján abszolút semmi: a különbség elsősorban a méret és a terhelhetőség. Egyes esetekben pedig a dizájn is: valószínűtlen, hogy egy felnőtt, irodai jellegű forgószék például egy rókát vagy pingvint mintázzon, vagy rózsaszín legyen: de ha valakinek ez az álma, egyénileg bármi legyártható vagy kivitelezhető.

 

Milyen életkorban ajánlottak a gyerek forgószékek?

A széken ülést akkortól ajánlják, amikor a gyerek már képes ülni, amely fél éves kor környékén jön el (igen egyéni természetesen, hogy ez inkább négy vagy hét hónap), ekkor a kis lurkók már szívesen dőlnek hátra egy szófán vagy fotelben.

Bár egy másfél éves kisgyerek is képes (lehet) felmászni akár egy felnőtt forgószékre is és élvezni a forgás örömeit (végül is ez egy kis körhintaként is felfogható!), a gyerek forgószék olyan kortól ajánlott, amikor a gyerek képes felülni, elfoglalni magát (rajzolni, olvasni, stb.) az asztalnál és az egy extra előny, ha nemcsak oda-vissza, balra-jobbra forog, de akár a szoba másik részébe is el tud jutni a széken, legalábbis ha ezt biztonságosan teszi.

Röviden: három éves kortól felfelé, de inkább talán 5 éves kortól. Egyes forgószékek terhelhetősége egyébként 100 kg, így sok felnőttet is elbír, és 165 cm-ig ajánlott, tehát a gimnáziumi évekig velünk maradhat.

 

Milyen árkategóriában találjuk meg ezeket?

10.000 Ft alatt csak nagy ritkán találhatunk gyerek forgószéket, a legtöbb modell 10-20.000 Ft között érhető el, de sok minőségi darab 20-30.000 Ft között van beárazva, és egyesek 30-40.000 Ft között, e fölött ritka az ár.

Érdemes az árcédula mellett az ergonómiára, egészséges ülésre is fókuszálni és belegondolni, hogy a szék akár egy-másfél évtizedig is a családban maradhat.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :