Home / Tesco termékek / Vezeték nélküli egér a Tesco kínálatában

Vezeték nélküli egér a Tesco kínálatában

img

A számítógépes munka vagy játék elengedhetetlen tartozákai az egér és a billentyűzet. Itt bemutatjuk a népszerű vezeték nélküli egereket a Tesco kínálatában.

 

 

Vezeték nélküli egér Tesco

Az áruházban különböző márkák, különböző típusú termékei kaphatóak. Az árak és a kínálat változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Érdemes figyelni a lehetőségeket a Tesco akciós újságokban.

A következő típusokat már megvásárolhattuk az áruházban:

 

Hama AM-8000 vezeték nélküli egér, fekete

 

Rapoo M10 vezeték nélküli egér

 

Hama vezeték nélküli egér

 

Trust vezeték nélküli egér

 

Logitech M185 vezeték nélküli egér

 

 

Mikre van szükség home office-ban? A vezeték nélküli egér

A számítógépes munka elengedhetetlen tartozéka az egér. Amikor eljött a home office ideje, a számítógépek és tartozékainak eladása megugrott.

Egyeseknek a home office máig is leginkább pozitív változásokat jelent az életben, de a kezdeti pozitivitás sokaknál viszonylag gyorsan eltűnt.

 

Biztos elég egy laptop a home office-hoz?

Sikerült tehát búcsút inteni a nyakunkba lihegő főnöknek, a személytelen irodai környezetnek, a néha idegesítő kollégáknak, a feljebb- és lejjebb állított légkondicionálóknak, a ki-be csukott ablakoknak. De mi jön mindezek helyett?

A home office azt is jelenti, hogy otthon kell berendezni egy irodát. Ehhez szükség van olyan internetkapcsolatra, ami mindig működik, nemcsak az idő 97%-ában. Aztán nem utolsó dolog beszerezni egy jó széket: egy olyasmit, amit az irodában is használtunk: egy (a körülményekhez képest) egészséges, ergonomikus darabot.

Szükség lesz egy asztalra is, mert pizsamában ágyból dolgozni nemcsak az online üzleti videókonferenciák miatt nem ajánlott, hanem a mentális következmények szerint sem.

 

És egy egérre is szükség van.

Ha napi 8, heti 40 órát ülünk a gépnél, igyekszünk élhetővé, kényelmessé tenni ezt az időszakot. Ennek az egyik része az, hogy nem a laptop kis egérpadján nyomkodunk napi akár több ezer kattintást.

Az, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli egeret választunk, már csak rajtunk múlik. Nézzünk néhány előnyt és hátrányt.

 

Vezetékkel vagy anélkül?

A technológia egyre inkább a vezeték nélküli technológiákat részesíti előnyben, legyen szó telefonokról vagy akkumulátoros kerti gépekről. Nem véletlenül: senki nem szereti a mindenbe beakadó kábeleket, az egyszer biztos.

De van valami hátránya a vezeték nélküli egérnek is? Természetesen igen: de nem sok. Eredetileg az ár magasabb volt, de ma már akár 1500 Ft alatt is kaphatunk vezeték nélküli egeret. Míg a kábeles egereket a számítógép táplálja energiával, a vezeték nélküliek elemmel működnek vagy USB-n keresztül újratölthetők.

Könnyen lehet, hogy a közeljövőben a kábeles egerek szinte teljesen el fognak tűnni.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :